Zwembaden

MAAK JOUW TUIN NOG MOOIER

Creëer een zwemparadijs in uw tuin

Uw tuin als oase van rust en ontspanning waar u een frisse duik kan nemen in een mooi geïntegreerd zwembad? Wij maken uw dromen waar! Van ontwerp en uitgraven tot de volledige afwerking met afdekking. Wij zorgen niet alleen voor een mooi zwembad maar kiezen ook steeds voor een goede isolatie en toestellen met een laag energieverbruik. U geniet een heel jaar door van uw zwembad. Heerlijk zwemmen in de zomer en een esthetische meerwaarde in de winter.

VDP POOLS

KARAKTERVOLLE ZWEMBADEN

BETONZWEMBAD

Een zwembad voor het leven is een zwembad in beton. Bij betonnen zwembaden heb je verder nog een keuze tussen gegoten betonzwembaden, gemetste zwembaden of gespoten zwembaden.

POLYSTYREEN

Met dit systeem is het eindresultaat dat de muren echt helemaal strak zijn. Het principe is heel eenvoudig. Op de gewapende ondergrond, worden stapelblokken op elkaar gestapeld en nadien gevuld met gevuld met gewapend beton.

POLYPROPYLEEN

Deze zwembaden zijn van een veelzijdige, ijzersterke en vooral veilige kunststof. De componenten (PP) zijn vooral heel resistent tegen bacteriën en (copolymeer) zorgt voor een langdurig kleurvast en krasvrij bestaan van uw zwembad.

EEN DESIGN OF OVERLOOPZWEMBAD IN JOUW TUIN?

Bij VDP POOLS houden we ervan om ons te onderscheiden, met een design zwembad bijvoorbeeld. En dan zijn er nog vele opties waarover u kan beslissen; wat dacht u bijvoorbeeld van tegenstroom, een glazen wand, omgeven met LED-verlichting zodat u ook s'avonds kan blijven genieten van het design of overloopzwembad waarvan u al altijd hebben gedroomd.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP
BEKIJK ALVAST ENKELE VAN ONZE REALISATIES

VAN ONZE ZWEMBADEN

All
Kanaalzwembad aanleggen - VDP Landscaping & Pools
KANAALZWEMBAD
KANAALZWEMBAD
Overloopzwembad aanleggen - VDP Landscaping & Pools
OVERLOOPZWEMBAD
OVERLOOPZWEMBAD
Tuinzwembad aanleggen - VDP Landscaping & Pools
KLASSIEK ZWEMBAD
KLASSIEK ZWEMBAD
Design tuinzwembad aanleggen - VDP Landscaping & Pools
KLASSIEK ZWEMBAD
KLASSIEK ZWEMBAD
Overloopzwembad plaatsen. Zwembad op maat. Aanleg zwembad.
NACHTVERLICHTING
NACHTVERLICHTING
Design tuinzwembad aanleggen - VDP Landscaping & Pools
DESIGN ZWEMBAD
DESIGN ZWEMBAD
Overloopzwembad plaatsen. Zwembad op maat. Aanleg zwembad.
OVERLOOP ZWEMBAD
OVERLOOP ZWEMBAD
OVERLOOPZWEMBAD

Een overloopzwembad komt het best tot zijn recht bij je moderne huis en tuin. Strak design. Specifieke led-verlichting. Eventuele overloop, allemaal perfect te integreren zodat je overloopzwembad perfect past bij je moderne huis en tuin. Laat je door VDP Pools begeleiden voor een naadloze inplanting van je designzwembad in je tuin en geniet binnenkort van een stukje paradijs in je eigen tuin!

BEKIJK ONZE OVERLOOPZWEMBADEN
HYBRIDE ZWEMBAD

Een hybride zwembad of biozwembad aanleggen met biologische filtering als alternatief voor een traditioneel zwembad is een uitstekende oplossing voor wie de knoop niet kan doorhakken en van de voordelen van beide wil genieten. Een zwemvijver aanleggen heeft slechts een beperkt onderhoud. Bovendien is het gebruik van chemische middelen zoals bij een traditioneel zwembad niet toegelaten om het biologisch evenwicht niet te verstoren.

BEKIJK ONZE HYBRIDE ZWEMBADEN
Wij begeleiden je graag
van idee tot volledige afwerking!