Overloopzwembad

MAAK JOUW TUIN NOG MOOIER MET

EEN OVERLOOPZWEMBAD

Een overloopzwembad komt het best tot zijn recht bij je moderne huis en tuin. Strak design. Specifieke led-verlichting. Eventuele overloop, allemaal perfect te integreren zodat je overloopzwembad perfect past bij je moderne huis en tuin. Laat je door VDP Landscaping & Pools begeleiden voor een naadloze inplanting van je designzwembad in je tuin en geniet binnenkort van een stukje paradijs in je eigen tuin!

EEN OVERLOOPZWEMBAD IN JOUW TUIN?

Bij VDP-LANDSCAPING & POOLS houden we ervan om ons te onderscheiden, met een overloopzwembad bijvoorbeeld. En dan zijn er nog vele opties waarover u kan beslissen; wat dacht u bijvoorbeeld van tegenstroom, een glazen wand, omgeven met LED-verlichting zodat u ook s'avonds kan blijven genieten van het overloopzwembad waarvan u al altijd hebben gedroomd.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP
KWALITEIT

Designzwembaden worden gebouwd door vakmensen en zijn van onberispelijke kwaliteit. VDP Landscaping & Pools staat garant voor een jarenlange ervaring en expertise, vakmanschap en stijlvolle afwerking zodat je vele jaren kunt genieten van een duurzame investering !

STIJLVOLLE AFWERKING

Een design of overloopzwembad in je tuin zal je tuinfeestjes en barbeques vast en zeker een gevoel van luxe en weelde meegeven. Een design of overloopzwembad gebouwd met materialen van topkwaliteit. Een rimpelloze afwerking en toepassing van de nieuwste technologieën is wat je mag verwachten van VDP Landscaping & Pools. Neem maar eens een kijkje op onze gerealiseerde zwembaden

MEERWAARDE

Een designzwembad aanleggen met vakmanschap biedt je een gegarandeerde meerwaarde voor je woning. De investering in een duurzaam design zwembad van VDP Landscaping & Pools garandeert je een meerwaardes die soms wel de 20% overschrijdt.

Expertise & garantie

VDP Landscaping & Pools heeft reeds jarenlange ervaring met een uitgebreid én tevreden klantenbestand. De design zwembaden worden samengesteld met de beste materialen en stijlvol afgewerkt. Bovendien geniet je van een garantie van 10 jaar op de bouw van je buitenzwembad.

BEKIJK ALVAST ENKELE VAN ONZE REALISATIES

VAN OVERLOOPZWEMBADEN

All
Overloopzwembad plaatsen. Zwembad op maat. Aanleg zwembad.
NACHTVERLICHTING
NACHTVERLICHTING
Design tuinzwembad aanleggen - VDP Landscaping & Pools
DESIGN ZWEMBAD
DESIGN ZWEMBAD
Overloopzwembad plaatsen. Zwembad op maat. Aanleg zwembad.
OVERLOOP ZWEMBAD
OVERLOOP ZWEMBAD
ONZE TROEVEN

Bij VDP Landscaping & Pools vind je alles onder 1 dak. Geen coördinatieproblemen met verschillende aannemers of leveranciers. VDP Landscaping & Pools zorgt voor een vlotte uitvoering van je zwembad- of totaalproject waarbij eventuele tuin en/of terraswerken gezamelijk worden aangepakt en uitgevoerd. VDP Landscaping & Pools helpt je bij de verwezenlijking van jouw, op maat gemaakte, design zwembad. Met onze jarenlange ervaring en vele realisaties is VDP Landscaping & Pools uitstekend geplaatst om je van vele tips en bruikbare informatie te voorzien bij de uitwerking van je zwembadconcept.

BEKIJK ONZE KANAALZWEMBADEN
Wij begeleiden je graag
van idee tot volledige afwerking!