Werkwijze, hoe leg ik een zwembad aan

TRAJECT AANLEG ZWEMBAD

ONZE AANPAK & TRAJECT

ONZE FILOSOFIE

Zwembad aanleggen | VDP Pools zorgt voor vakkundig advies, een uitstekende dienst na verkoop en een uitvoering in eigen beheer met eigen machinepark. Dit maakt VDP Pools tot één van de meest gekwalificeerde zwembadbouwers in diverse kwalitatief hoogwaardige zwembadtypes aan de interessantste prijs.
Bij VDP Pools is het objectief om je zwembad aan te leggen in perfecte harmonie met je natuurlijke omgeving, je woning architectuur en het respect van je verwachtingen. Je mag van VDP Pools verwachten dat we van je droomzwembad een totaalconcept maken en dat houdt in dat we rekening houden met omgevingsfactoren zoals de natuur, de architectuur en zelfs de toegang tot je zwembad.

VDP Pools gebruikt enkel professionele materialen en doet ook enkel beroep op professionelen die over de nodige competenties beschikken. Onze leveranciers van zwembaden, toebehoren of onderhoudsproducten zijn dan ook steevast bedrijven die over ettelijke jaren ervaring beschikken en ons ook permanent informeren over de nieuwste ontwikkelingen rond aanleggen van zwembaden.

OFFERTE TRAJECT AANLEG ZWEMBAD

VDP Pools bekijkt samen met je het gewenste zwembadtype, het eventuele tuinontwerp en maakt in functie hiervan een prijsbestek voor de uit te voeren werken.

De keuze van de materialen is divers. Boordstenen van zwembaden kunnen onder andere afgewerkt worden in graniet, marmer, betontegels of blauwsteen en rondom afgewerkt worden met dezelfde materialen of gras.

Eenmaal de offerte is aangenomen kan met het inplannen van de werken worden gestart.

SITUERING TER PLAATSE & UITVOERING

VDP Pools komt ter plaatse het definitieve maatwerk opnemen en bespreken. Een architect van VDP Pools zorgt ervoor dat de inplanting correct gebeurt en bespreekt eventuele aanpassingen met je zodat kanaalzwembad / overloopzwembad / zwemvijver, tuin en woning perfect op mekaar zijn afgestemd. De inplanting van je zwembad dient namelijk rekening te houden met de stand van de zon, de aanwezigheid van bomen, struiken en ander bladverliezend groen en de plaats waar je van de zon aan het zwembad wilt genieten.

Wil je méér dan het aanleggen van je zwembad ? Dan kan dit perfect met VDP Pools. Wij maken géén gebruik van derden en voeren alle werken in eigen beheer uit. Grondwerken, terrassen, aanleggen van tuin of zelfs het bouwen van houten bijgebouwen, VDP Pools is je uitgelezen partner!

DIENST NA VERKOOP

VDP Pools helpt je uiteraard ook na de aanleg van het zwembad. Het onderhoud van je zwembad is vanzelfsprekend een belangrijk onderdeel.
Om je zwembad in uitstekende staat te houden spendeer je dan ook wekelijks (afhankelijk van je type zwembad) best een kwartiertje van je tijd in het onderhoud. Alle informatie en raadgevingen worden door onze mensen vakkundig aan je meegedeeld en gedemonstreerd bij ingebruikname van je zwembad.

VDP Pools is eveneens in staat je te voorzien van alle producten en toebehoren die bij het onderhoud van je zwembad horen. Dat kan gaan van individuele toebehoren als warmtepompen of warmtewisselaars, automatische chloorregeling, een afdekmechanisme van je zwembad of de noodzakelijke onderhoudsproducten als chloor, ph- of ph+, een ionisator of ultra violet lampen die de reproductie van micro-organismen of bacteriën verstoren.

Traject aanleg zwembad. Doorheen het proces en de aanleg van uw zwembad zijn wij permanent bezig met het behouden van een harmonie tussen woning & tuin. Maar ook met duurzaamheid van onze producten & materialen, schoonheid & afwerking.

ONZE OFFERTES ZIJN:
GEDETAILLEERD
DUIDELIJK
VRIJBLIJVEND
VOLLEDIG
ZONDER VERRASSINGEN ACHTERAF
MAAK VAN UW ZWEMBAD DROOM WERKELIJKHEID

Traject aanleg zwembad. Met VDP POOLS is de aanleg van uw zwembad een droom die werkelijkheid wordt. Wij begeleiden u graag doorheen het hele process van idee tot afwerking. Wil u graag uw droom tot werkelijkheid zien worden? Of zit u met een vraag? Laat ons gerust een seintje na en wij helpen u graag verder met het aanleggen van uw zwembad.

HEEFT U EEN VRAAG?
ONZE TROEVEN

Bij VDP Pools vind je alles onder 1 dak. Geen coördinatieproblemen met verschillende aannemers of leveranciers. VDP Pools zorgt voor een vlotte uitvoering van je zwembad- of totaalproject waarbij eventuele tuin en/of terraswerken gezamelijk worden aangepakt en uitgevoerd. VDP Pools helpt je bij de verwezenlijking van jouw, op maat gemaakte, zwemvijver. Met onze jarenlange ervaring en vele realisaties is VDP Pools uitstekend geplaatst om je van vele tips en bruikbare informatie te voorzien bij de uitwerking van je zwembadconcept.

BEKIJK AL ONZE REALISATIES
Wij begeleiden je graag
van idee tot volledige afwerking!