Hybride zwembad

MAAK JOUW TUIN NOG MOOIER!

EEN HYBRIDE ZWEMBAD AANLEGGEN

Een combinatie die het hele jaar mooi oogt en bovendien onderhoudsvriendelijk is. Een hybride zwembad of biozwembad aanleggen met biologische filtering als alternatief voor een traditioneel zwembad is een uitstekende oplossing voor wie de knoop niet kan doorhakken en van de voordelen van beide wil genieten.
Een zwemvijver aanleggen heeft slechts een beperkt onderhoud en door het zijn gang laten gaan van de natuur is water bijvullen tot een strikt minimum beperkt. Bovendien is het gebruik van chemische middelen zoals bij een traditioneel zwembad niet toegelaten om het biologisch evenwicht niet te verstoren.
Alles samen is de aanleg van een zwemvijver wat goedkoper dan een traditioneel zwembad in beton of gemetseld. De werkings- en onderhoudskosten zijn bovendien eveneens voordeliger waardoor u niet enkel milieubewust, chemicaliënvrij maar ook financieel voordeliger kunt genieten van je hybride zwembad.

EEN ZWEMVIJVER AANLEGGEN IN JOUW TUIN?

Twijfelt u tussen de aanleg van een vijverof een zwembad? Dan is een ecologische zwemvijver in uw tuin misschien de perfecte oplossing. Natuurlijke zwemvijvers aanleggen zijn aan een opmars bezig in België. Dankzij een zwemvijver aanleggen met VDP LANDSCAPING & POOLS geniet u in de zomer van het zwemgenot en buiten het seizoen hebt u de perfecte aanvulling op je tuin. Zwemvijvers kunnen ook in de vorm van kanaalzwembaden gemaakt worden.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP
KWALITEIT

Zwemvijvers gebouwd door de vakmensen van VDP Landscaping & Pools zijn van onberispelijke kwaliteit. VDP Landscaping & Pools staat garant voor een jarenlange ervaring en expertise, vakmanschap en stijlvolle afwerking zodat je vele jaren kunt genieten van een duurzame investering !

ESTHETISCH

Het inplanten van een natuurlijke zwemvijver in de tuin van je woning zorgt voor een esthetisch geheel. VDP Landscaping & Pools zet alles in het werk om je zwemvijver tot één geheel met je woning te maken. Zwemvijvers worden zowel bij woningen met een moderne als woningen met een landelijke stijl ingeplant.

DUURZAAM

Wie opteert voor een zwemvijver kiest voor een milieubewuste aanpak die onderhoudsvriendelijker en financieel voordeliger is dan een traditioneel zwembad. De unieke, natuurlijke waterzuivering, zonder toevoeging van chemicaliën, laat je in alle seizoenen genieten van zwemplezier en de natuur.

TOTAALPROJECT

Bij het bouwen van je zwemvijver kun je opteren voor een totaalproject waarbij zowel de tuin als terras op de look van je zwemvijver worden afgestemd. VDP Landscaping & Pools is een "one-stop" aannemer van tuinwerken met een snelle uitvoering en perfecte afwerking aan democratische prijzen.

ONZE TROEVEN

Bij VDP Landscaping & Pools vind je alles onder 1 dak. Geen coördinatieproblemen met verschillende aannemers of leveranciers. VDP Landscaping & Pools zorgt voor een vlotte uitvoering van je zwembad- of totaalproject waarbij eventuele tuin en/of terraswerken gezamelijk worden aangepakt en uitgevoerd. VDP Landscaping & Pools helpt je bij de verwezenlijking van jouw, op maat gemaakte, zwemvijver. Met onze jarenlange ervaring en vele realisaties is VDP Landscaping & Pools uitstekend geplaatst om je van vele tips en bruikbare informatie te voorzien bij de uitwerking van je zwembadconcept.

BEKIJK AL ONZE REALISATIES
Wij begeleiden je graag<br>van idee tot volledige afwerking!
Contacteer ons