Houten bijgebouw voor uw tuin

MAAK JOUW TUIN NOG MOOIER MET

EEN HOUTEN BIJGEBOUW

Een tuin is een ideale plek om tot rust te komen. Met een houten bijgebouw kan u bijvoorbeeld een nieuw plekje creëren in uw geliefde tuin. Dit naast jouw zwembad, als poolhouse. Of eerder als tuinhuis. De mogelijkheden zijn zo uitgebreid en onze houten bijgebouwen kunnen perfect op maat gemaakt worden!

EEN HOUTEN BIJGEBOUW IN UW TUIN?

Verbind uw moderne of landelijke bijgebouwen met uw woning, het zwembad en de tuin. Naast andere constructies als poolhouses kunnen moderne tuinhuizen, landelijke guesthouses of carports in eender welke stijl op uw maat gemaakt worden. Heeft u vragen in verband met houten bijgebouwen of wil je eens een vrijblijvende afspraak maken om jouw plannen te bespreken? Laat ons gerust iets weten!

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP
KWALITEIT

Houten bijgebouwen gebouwd door de vakmensen van VDP Landscaping & Pools zijn van onberispelijke kwaliteit. VDP Landscaping & Pools staat garant voor een jarenlange ervaring en expertise, vakmanschap en stijlvolle afwerking zodat je vele jaren kunt genieten van een duurzame investering !

ESTHETISCH

Het inplanten van een houten bijgebouwen in de tuin van je woning zorgt voor een esthetisch geheel. VDP Landscaping & Pools zet alles in het werk om je houten bijgebouwen tot één geheel met je woning te maken. Houten bijgebouwen worden zowel bij woningen met een moderne als woningen met een landelijke stijl ingeplant.

DUURZAAM

Wie opteert voor een houten bijgebouwen kiest voor een milieubewuste aanpak en financieel voordeliger is dan een gemetst bijgebouw.

TOTAALPROJECT

Bij het bouwen van je houten bijgebouwen kun je opteren voor een totaalproject waarbij zowel de tuin als terras op de look van je zwembad of huis worden afgestemd. VDP Landscaping & Pools is een "one-stop" aannemer van tuinwerken met een snelle uitvoering en perfecte afwerking aan democratische prijzen.

BEKIJK ALVAST ENKELE VAN ONZE REALISATIES

VAN ZWEMVIJVERS

All
Overloopzwembad plaatsen. Zwembad op maat. Aanleg zwembad.
CARPORT
CARPORT
Houten bijgebouwen plaatsen. Houten tuinhuis op maat.
POOLHOUSE
POOLHOUSE
Houten bijgebouwen plaatsen. Houten tuinhuis op maat.
TUINHUIS
TUINHUIS
Modern Zwembad plaatsen. Modern zwembad op maat. Aanleg zwembad.
TUINHUIS
TUINHUIS
ONZE TROEVEN

Bij VDP Landscaping & Pools vind je alles onder 1 dak. Geen coördinatieproblemen met verschillende aannemers of leveranciers. VDP Landscaping & Pools zorgt voor een vlotte uitvoering van je zwembad- of totaalproject waarbij eventuele tuin en/of terraswerken gezamelijk worden aangepakt en uitgevoerd. VDP Landscaping & Pools helpt je bij de verwezenlijking van jouw, op maat gemaakte, zwemvijver. Met onze jarenlange ervaring en vele realisaties is VDP Landscaping & Pools uitstekend geplaatst om je van vele tips en bruikbare informatie te voorzien bij de uitwerking van je zwembadconcept.

BEKIJK AL ONZE REALISATIES
Wij begeleiden je graag
van idee tot volledige afwerking!