Kanaalzwembad voor jouw tuin

MAAK JOUW TUIN NOG MOOIER DANKZIJ

KANAALZWEMBADEN

KANAALZWEMBAD

Kanaalzwembaden van VDP Landscaping & Pools is net wat je zoekt. Onze ontwerpers zorgen voor een perfect ontwerp van je kanaalzwembad zodat deze naadloos wordt geïntegreerd in je tuin- en woningconcept. Afgewerkt met mozaïek of Belgische blauwsteen, jetstreams of andere toebehoren, VDP Landscaping & Pools is jouw specialist voor de aanleg van kanaalzwembaden.

EEN KANAALZWEMBAD IN JOUW TUIN?

Laat je kanaalzwembad bouwen met VDP LANDSCAPING & POOLS, beslis zelf over de lengte, breedte en diepte, zonder beperkingen. Ook qua opties beschikt u over de volledige keuzevrijheid. Kies bijvoorbeeld voor een sfeerverlichting, automatische bedekking of warmtewisselaars, wij bekijken echt graag alle opties en bieden graag persoonlijke begeleiding aan voor uw kanaalzwembad!

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP
KWALITEIT

Zwembaden gebouwd door de vakmensen van VDP Landscaping & Pools zijn van onberispelijke kwaliteit. VDP Landscaping & Pools staat garant voor een jarenlange ervaring en expertise, vakmanschap en stijlvolle afwerking zodat je vele jaren kunt genieten van een duurzame investering !

WORK OF ART

Een stijlvol kanaalzwembad in je tuin aanleggen met het vakmanschap en expertise van VDP Landscaping & Pools is kiezen voor een echt kunstwerk. Niets wordt aan het toeval overgelaten! De uitvoering van de aanleg van het kanaalzwembad wordt op voorhand samen met de klant doorgenomen en in detail besproken. Neem alvast een kijkje naar onze gerealiseerde zwembaden.

MEERWAARDE

Een kanaalzwembad aanleggen met het vakmanschap van VDP Landscaping & Pools biedt je een gegarandeerde meerwaarde voor je woning. De investering in een duurzaam kanaalzwembad van VDP Landscaping & Pools garandeert je een meerwaarde die soms wel tot 20% of meer kan oplopen..

Expertise & garantie

VDP Landscaping & Pools kan bogen op een jarenlange ervaring en een uitgebreid én tevreden klantenbestand. De zwembaden van VDP Landscaping & Pools worden samengesteld met de beste materialen en stijlvol afgewerkt. Bovendien geniet je van een garantie van 10 jaar op de bouw van je kanaalzwembad.

BEKIJK ALVAST ENKELE VAN ONZE REALISATIES

VAN KANAALZWEMBADEN

ONZE TROEVEN

Bij VDP Landscaping & Pools vind je alles onder 1 dak. Geen coördinatieproblemen met verschillende aannemers of leveranciers. VDP Landscaping & Pools zorgt voor een vlotte uitvoering van je kanaalzwembad- of totaalproject waarbij eventuele tuin en/of terraswerken gezamelijk worden aangepakt en uitgevoerd. VDP Landscaping & Pools helpt je bij de verwezenlijking van jouw, op maat gemaakte, design zwembad. Met onze jarenlange ervaring en vele realisaties is VDP Landscaping & Pools uitstekend geplaatst om je van vele tips en bruikbare informatie te voorzien bij de uitwerking van je zwembadconcept.

BEKIJK ONZE ZWEMVIJVERS
Wij begeleiden je graag
van idee tot volledige afwerking!