Aanleg zwembad, ideaal voor jouw tuin

HEB JE GEKOZEN VOOR EEN

AANLEG ZWEMBAD

Een aanleg zwembad. Toch een droom die eindelijk werkelijkheid wordt met VDP Pools. Eenerzijds waterpret met de kinderen of de kleinkinderen of anderzijds pure gezonde beweging in je eigen stukje paradijs in je tuin! VDP Pools zorgt voor een naadloze integratie van de aanleg van je droomzwembad in je eigen tuin. Belgische kwaliteit aan betaalbare scherpe prijzen met oog voor perfectie. Daarnaast is onze gedreven passie en vooral een luisterend oor ideaal zodat je een zwembad krijgt naar jouw wens.
Bovendien geniet je, naast het plezier van een eigen zwembad, van een stijging in waarde. Soms bereikt dit wel een meerwaarde van 20%. Bovendien is je woning dan ook makkelijker te verkopen of te verhuren. Met familie, vrienden of kennissen samen genieten van een zomerse BBQ aan jouw kanaalzwembad / design of overloopzwembad / zwemvijver ? Wij kunnen ons alvast geen beter scenario inbeelden.

KIES JE ZWEMBAD BEWUST

Bekijk samen met VDP Pools de mogelijkheden van de aanleg van jouw zwembad. Een familiaal buitenzwembad in je tuin? Een kanaalzwembad? Een traditioneel zwembad? Een rustiek zwembad? Een design zwembad of zelfs een heus wellness zwembad met onderwaterterras en zwemspa.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP
AANLEG BUITENZWEMBAD

VDP Pools helpt je bij de verwezenlijking van jouw, op maat gemaakte, buitenzwembad. Met onze jarenlange ervaring en vele realisaties is VDP Pools uitstekend geplaatst om je van vele tips en bruikbare informatie te voorzien bij de uitwerking van je concept.

AANLEG OVERLOOPZWEMBAD

Een overloop aanleggen in je tuin zal je huis, naast de voordelen van een zwembad, ook meteen van een grote meerwaarde voorzien. Het overloopzwembad of ook wel spiegelbad genoemd, straalt nu eenmaal een grote klasse uit die je moeilijker bereikt met de traditionele zwembad bouwsoorten…

AANLEG ZWEMVIJVERS

Een combinatie die het hele jaar mooi oogt en bovendien onderhoudsvriendelijk is. Een zwemvijver met biologische filtering als alternatief voor een traditioneel zwembad is een uitstekende oplossing voor wie de knoop niet kan doorhakken en van de voordelen van beide wil genieten.

Wij begeleiden je graag
van idee tot volledige afwerking!