Sauna & jacuzzi

MAAK JOUW TUIN NOG MOOIER

MET EEN SAUNA EN/OF JACUZZI

Uw tuin als oase van rust en ontspanning waar u een frisse duik kan nemen in een mooi geïntegreerd zwembad? Wij maken uw dromen waar! Van ontwerp en uitgraven tot de volledige afwerking met afdekking. Wij zorgen niet alleen voor een mooi zwembad maar kiezen ook steeds voor een goede isolatie en toestellen met een laag energieverbruik. U geniet een heel jaar door van uw zwembad. Heerlijk zwemmen in de zomer en een esthetische meerwaarde in de winter.

MAATWERK

MET EEN UNIEK KARAKTER

MAATWERK

U wilt iets toevoegen aan uw tuin waar u al jaren van droomt, dan komen wij dat graag voor u realiseren. Wij bieden graag oplossingen op maat om uw tuin een uniek karakter te geven

ONTSPANNINGSPLEK

Creëer een extra ontspanningsplek (sauna / jacuzzi) in de tuin waar u heerlijk tot rust kan komen of zorg voor wat meer privacy met een houten poort. Onze houten bijgebouwen en poorten worden opgetrokken in kwalitatieve houtsoorten en dat steeds op maat.

TOTAALPROJECTEN

Wij werken ook totaalprojecten uit waarbij we heel uw tuin onder handen nemen. Van de aanleg van een terras, zwembad of de bouw van een houten bijgebouw met bijvoorbeeld een sauna of jacuzzi die we bovendien voor u kunnen plaatsen.

EEN SAUNA OF JACUZZI IN JOUW TUIN?

Bij VDP POOLS houden we ervan om ons te onderscheiden, met een sauna of jacuzzi op maat bijvoorbeeld. En dan zijn er nog vele opties waarover u kan beslissen; wat dacht u bijvoorbeeld van ingekast in kwalitatief hout, bijpassende verlichting, omgeven met LED-verlichting zodat u ook s'avonds kan blijven genieten van uw jacuzzi of sauna waarvan u al altijd hebben gedroomd.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP
BEKIJK ALVAST ENKELE VAN ONZE REALISATIES

SAUNA / JACUZZI / ZWEMBADEN

All
Sauna - VDP Landscaping & Pools
SAUNA
SAUNA
Tuinzwembad aanleggen - VDP Landscaping & Pools
KLASSIEK ZWEMBAD
KLASSIEK ZWEMBAD
Sauna & jacuzzi - VDP Landscaping & Pools
JACUZZI
JACUZZI
Design tuinzwembad aanleggen - VDP Landscaping & Pools
KLASSIEK ZWEMBAD
KLASSIEK ZWEMBAD
Houten bijgebouw zwembad - VDP Landscaping & Pools
HOUTEN BIJGEBOUW
HOUTEN BIJGEBOUW
Houten bijgebouw zwembad - VDP Landscaping & Pools
HOUTEN BIJGEBOUW
HOUTEN BIJGEBOUW
Kanaalzwembad aanleggen - VDP Landscaping & Pools
ZWEMBAD
ZWEMBAD
Zwembad aanleggen - VDP Landscaping & Pools
OVERLOOPZWEMBAD
OVERLOOPZWEMBAD
OVERLOOPZWEMBAD

Een overloopzwembad komt het best tot zijn recht bij je moderne huis en tuin. Strak design. Specifieke led-verlichting. Eventuele overloop, allemaal perfect te integreren zodat je overloopzwembad perfect past bij je moderne huis en tuin. Laat je door VDP Landscaping & Pools begeleiden voor een naadloze inplanting van je designzwembad in je tuin en geniet binnenkort van een stukje paradijs in je eigen tuin!

BEKIJK ONZE KANAALZWEMBADEN
KANAALZWEMBAD

Kanaalzwembaden van VDP Pools is net wat je zoekt. Onze ontwerpers zorgen voor een perfect ontwerp van je kanaalzwembad zodat deze naadloos wordt geïntegreerd in je tuin- en woningconcept. Afgewerkt met mozaïek of Belgische blauwsteen, jetstreams of andere toebehoren, VDP Pools is jouw specialist voor de aanleg van kanaalzwembaden.

BEKIJK ONZE KANAALZWEMBADEN
Wij begeleiden je graag
van idee tot volledige afwerking!